Gå till innehåll

Manusakuten - 23 April


sw33t

Recommended Posts

Ta med din filmidé för feedback till Manusakuten.

Känt och okänt duktigt filmfolk finns på plats för din skull.

 

Manusakuten agerar som en hjälp på vägen på din filmidé. Har du en filmidé eller ett helt eller halvfärdigt utkast av ett manus som söker respons och guidning ifrån andra manusförfattare och filmare, då kan du lämna in ditt manus och sedan boka en tid för en diskussion med vårt team av duktiga och kända filmpersoner. Lämna helst in manuset i som ett synopsis på max en sida då det finns risk att vi får många manus inlämnade, detta för att göra det enklare för er. Flera sidor eller fullständiga manus kan självklart lämnas in men löper då risken att hamna längre bak i listan.

 

Manusakuten är till för folk som vill ha lite vänlig feedback. Du behöver inte känna någon press på att framföra ett mästerverk för oss. Vi samtalar med dig på den nivån du befinner dig, det enda du behöver ha är vilja att komma ut med ditt manus.

 

Manusakuten är en aktivitet som Amatörfilm Stockholm kan erbjuda på många olika evenemang. Föreningen har själva en egen ”interaktiv” manusgrupp inom sin förening.

 

Manusakuten 23 april på Vårrullens filmfestival 2005

 

Panelen av bedömare kommer förutom Tim Drougge och Max Lauritzen ifrån Amatörfilm Stockholm bestå av regissörerna och manusförfattarna Torkel Knutsson och Martin Munthe. Flera filmprofiler väntas höra av sig om de har tid, håll koll på hemsidan efter när nya panelmedlemmar dyker upp.

 

Torkel Knutsson gjorde år 2000 filmdebut med den svenska komedin Naken som fått publiken att skratta i Sverige såväl som internationellt i världen. Torkel jobbar just nu med en dokumentär om den gamla punkmusiken och är snart aktuell med långfilmen "Sthlm Café", en galen svensk film där bla. Bert Karlsson spelar en sniken skivbolagschef.

 

Martin Munthe biodebuterade med "Camp Slaugther" förra året. Men har innan dess gjort många musikvideos för kända artister som Robyn och Meya m.m. Gjorde monsteraction-filmen "Stinger" åt det amerikanska företaget Shoreline Entertainment förra året, Stinger håller nu på att säljas världen över. Martin jobbar nu med flera olika nya långfilmsprojekt i Stockholm.

 

Amatörfilm Stockholm - manusakuten | amatorfilm@gmail.com | Vårrullen 2005

 

ps. vi skulle gärna se att den här texten kommer upp på nyhetssidan också.

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...