Sommarworkshop med Bob Dolman

Det här evenemanget har redan varit.

30 jul

I den här workshopen får du under en vecka arbeta med Hollywoodregissören och manusförfattaren Bob Dolman. Det blir en intensiv vecka på Vårdinge kursgård söder om Stockholm. I workshopen får du lära dig Bob Dolmans teknik för att arbeta med scener som han tagit fram i samarbete med George Lucas. Under Bobs guidning arbetar du med scenerna från idé till inspelning.

Deltagarna i workshopen består av en blandning av manusförfattare, regissörer och skådespelare. Men andra filmarbetare som t ex producenter, klippare eller fotografer är också välkomna.

Du behöver inte vara manusförfattare eller regissör för att arbeta med en scen. Du behöver heller inte vara skådespelare för att arbeta framför kameran. Det är nyttigt och bra för skådespelare att prova på att regissera och skriva manus och för manusförfattare och regissörer att prova på att agera framför kameran. Man kommer dock inte att vara tvungen att skriva eller agera om man helt vill fokusera på det ena eller det andra.

Bob Dolman har bland annat skrivit Willow och arbetat med regissörer som George Lucas och Ron Howard och skådespelare som Tom Cruise och Nicole Kidman. Bob Dolman har också bland annat vunnit två Emmys för sina manus. Han har även lång erfarenhet som regissör i Hollywood och har regisserad skådespelare som Goldie Hawn och Susan Sarandon. Dessutom har Bob varit producent på flera stora Hollywoodfilmer.

Den här workshopen är en unik möjlighet för dig som är manusförfattare eller regissör att få unika tekniker för att iscensätta och spela in scener under Bob Dolmans guidning. För dig som är skådespelare är det en möjlighet att få arbeta med Bob Dolman och hans tekniker för att arbeta framför kameran.

Vid workshopens slut får du råmaterialet från filmningarna.

Workshopen hålls på Vårdinge kursgård c:a 6 mil söder om Stockholm under en intensiv vecka i augusti.

Vad:Sommarworkshop med Bob Dolman
Tid:söndag 30 juli—6 augusti 2017
Plats:
Vårdinge Vagnhärad
Hemsida:cinemantrix.com/kurser/workshop-bob-dolman-2
Arrangör:Cinemantrix AB Läs mer om arrangör
Spara i kalender

Tipsa om evenemang