Intensivkurs i filmskådespeleri

Det här evenemanget har redan varit.

14 jun

Fokuset under kursen kommer att vara på inspelning framför kameran där du får arbeta med att förbereda dig, repa och spela in en scen. Du får göra mycket övningar med filmkameran så att du under kursen får en känsla för vad som krävs för att göra största möjliga intryck framför kameran. Du får också information om olika situationer som man kan stöta på som skådespelare.

Kursen vänder sig till dig som vill prova på och få en introduktion till filmskådespeleri, oavsett om du är nybörjare, bara gjort statistroller eller mindre roller, eller har lång erfarenhet av teater. Många av de som går kursen är också regissörer, manusförfattare och andra filmarbetare som vill få en inblick i hur det är att vara filmskådespelare.

Det går även att ta den här kursen flera gånger om man vill ha mer erfarenhet och träning framför kameran. Övningarna specialanpassas då till dina behov och förutsättningar så att du kan ta nästa steg i din utveckling som filmskådespelare.

Kursen blandar praktiska övningar med grupparbete och inspelning, och vid kursens slut får du råmaterialet från filmningarna. Kursen hålls i Cinemantrix studio vid Hötorget i Stockholm.

Vad:Intensivkurs i filmskådespeleri
Tid:fredag 14 juni—16 juni 2019
Plats:
Olofsgatan 18 Stockholm
Hemsida:https://cinemantrix.com/kurser/helgkurs-filmska...
Arrangör:Cinemantrix Läs mer om arrangör
Spara i kalender

Tipsa om evenemang