Filminspelning för skådespelare

Det här evenemanget har redan varit.

30 aug

I den här avancerade filmskådespelerikursen arbetar vi med scener, från förberedelser och repetition till inspelning. Fokuset under kursen kommer att vara på inspelning framför kameran. Vi arbetar med att du ska känna dig säker och naturlig framför kameran och att du gör största möjliga intryck framför kameran.

Under kursen kommer du att få känna på och träna på att spela in scener med samma förutsättningar som du kommer att möta som filmskådespelare på inspelningar för film och tv-serier i Sverige och utomlands.

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta framför kameran som filmskådespelare. Du bör ha en viss erfarenhet av filmskådespeleri, som till exempel Cinemantrix intensivkurs i filmskådespeleri. Kursen är också lämplig för de som vill gå djupare i Method Acting som är en av de tekniker som används i Cinemantrix kurser för filmskådespelare.

Det går även att ta den här kursen flera gånger om man vill ha mer erfarenhet och träning framför kameran. Scenerna specialanpassas då till dina behov och förutsättningar så att du kan ta nästa steg i din utveckling som filmskådespelare.

Vid kursens slut får du råmaterialet från filmningarna. Du bör ha grundläggande kunskaper i filmskådespeleri för att gå denna kurs.

Vad:Filminspelning för skådespelare
Tid:fredag 30 augusti—1 september 2019
Plats:
Olofsgatan 18 Stockholm
Hemsida:https://cinemantrix.com/kurser/filminspelning-f...
Arrangör:Cinemantrix Läs mer om arrangör
Spara i kalender

Tipsa om evenemang