Hur man redigerar i Adobe Premiere

För dig som vill lära dig hur man redigerar och skapar professionella produktioner, reklamfilmer eller filmer för sociala media.

Redigering är att berätta med film. Det är här man sätter ihop filmen till en färdig produkt. En bra redigering kan vara skillnaden mellan succé och flopp.

I den här intensiva kursen lär du dig grunderna i att redigera med redigeringsprogrammet Adobe Premiere. Du får de verktyg och den kunskap som behövs för att kunna arbeta professionellt i Adobe Premiere.

Adobe Premiere är ett av de stora redigeringsprogrammen som används av många film- och tv-produktioner. En av fördelarna är den enkla och snabba kopplingen till andra Adobe-program som till exempel Photoshop och After Effects. När man har lärt sig ett program så är det också mycket enklare att lära sig andra. Att kunna arbeta snabbt och professionellt i ett redigeringsprogram är viktigt för att kunna skapa framgångsrika filmer. Det du lär dig är också applicerbart på tidigare versioner av Adobe Premiere.

Vad:Hur man redigerar i Adobe Premiere
När:kl 10.00 torsdag 18 november—18 november 2021
Plats:
Olofsgatan 18 Stockholm
Hemsida:https://cinemantrix.com/kurser/redigering
Arrangör:Cinemantrix Läs mer om arrangör
Annons

SF Anytime - hyr och se film

SF Anytime har de nyaste filmerna först! Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid. Du betalar endast för det du tittar på.

Kolla på webben, din smart-TV, iOS, Andriod eller Chromecast.