Hur man filmar och ljussätter med Andrés Rignell

En intensiv helgkurs där du får lära dig hur man filmar och ljussätter reklamfilm, musikvideor, webbfilm och långfilm.

Det blir allt enklare och billigare att filma. Utrustningen minskar i pris och en vanlig mobiltelefon har idag en kamera med fantastiska egenskaper. Men det gör inte automatiskt att det blir bra bilder och filmer.

Därför fokuserar den här kursen på de tekniker och knep som erfarna filmfotografer använder som är viktiga att lära sig oavsett om man ska filma en långfilm eller lägga upp filmer på sociala medier.

Gemensamt för alla typer av filmning är ljussättning. Därför kommer en stor del av kursen att fokusera på ljussättning. Men du får också lära dig kameraplacering, utsnitt och brännvidd för att uppnå största möjliga effekt för den typ av film du vill göra.

Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas som filmfotograf eller regissör, manusförfattare eller klippare och som behöver en grundläggande kunskap om filmfoto och ljussättning. Under kursen kan du ta med dig och arbeta med din egen utrustning.

Vad:Hur man filmar och ljussätter med Andrés Rignell
När:kl 18.00 fredag 20 maj—22 maj 2022
Plats:
Olofsgatan 18 Hötorget
Hemsida:https://cinemantrix.com/hur-man-filmar-reklamfi...
Arrangör:Cinemantrix Läs mer om arrangör
Annons

SF Anytime - hyr och se film

SF Anytime har de nyaste filmerna först! Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid. Du betalar endast för det du tittar på.

Kolla på webben, din smart-TV, iOS, Andriod eller Chromecast.