5 sätt att bli mer engagerad i Voodoo Film

5 sätt att bli mer engagerad i Voodoo Film

Du läser nyheterna på Voodoo Film och du försöker lära dig mer om hur man gör film. Men vad kan du mer göra för att utvecklas som filmskapare?

1. Gå med i forumet

Forumet är hjärtat i Voodoo Film. Här samlas filmare från hela Sverige och utbyter erfarenheter, visar upp sitt manus eller diskuterar hur en scen ska ljussättas. Om du redan registrerat dig så kan du lära dig mer om forumets funktioner och exempelvis skapa en egen grupp för ditt filmprojekt.

2. Föreslå ett ämne

Är det något vi inte har tagit upp på sidan? Skicka tips till oss om allt mellan himmel och jord. Ingen idé är för stor eller för liten.

3. Följ oss på Twitter

Om du vill ha tips på artiklar och länktips för filmare så ska du följa oss på @voodoofilm. Över hundra personer tar redan del av vad vi skriver och där kan du snabbt och enkelt ställa frågor direkt till oss - inte bara om sajten utan även frågor om film!

4. Skriv en recension eller gör en videoguide

Är du expert eller vill marknadsföra dina kunskaper för ditt företag så kan du skriva en guide eller lägga ut en videoguide som du gjort. Du kan beskriva hur man gör en effekt i After Effects eller visa hur du ljussatt en scen.

5. Gå med i vår Facebook-sida

Voodoo Film har dels en egen fan-sida för Voodoo Film där vi tipsar om länktips samt en egen grupp för Voodoo Film där du själv kan snacka med andra voodoofilmare som hänger på Facebook.

Skriv kommentar