Filmspelet The Movies finns snart ute i butik

Filmspelet The Movies finns snart ute i butik

The Movies är ett nytt datorspel som låter dig styra en filmstudio i Hollywood. När filmen är färdig kan du dela med dig och visa den för andra, och tävla med den på spelets webbplats.

Du får styra och bygga studion, skapa och ta hand om skådespelarna, skriva manus och slutligen producera den färdiga filmen. Filmen kan du sedan visa upp för andra spelare på spelets officiella webbplats.

Spelet är utvecklat av Peter Molyneux från Lionhead Studios, som bland annat utvecklat spelet Theme Park.

The Movies finns i butik den 11 november och kostar omkring 400 kronor.

10 kommentarer

  1. Anonym
    Fiint :)
  2. Anonym
    Ser riktigt kul ut :)
  3. simulacra
    Tyvärr är det ALLDELES för simplistiskt, det är umgefär en disneyvariant av riktig studiomanagement, så fort en regissör är färdig med en scen så går han och utvecklar ett alkohol eller matberoende, man kan inte heller köpa in stora stjärnor för att kunna få bättre inkomst på filmen mm.

    Hade spelet varit lite allvarligare hade det varit MKT roligare...
  4. Anonym
    verkar aningen för tanigt, känns inte som att man kan få till de man vill. Behövs lite mer avancerade funktioner. Kul ide däremot!
  5. Filip
    Ja, lite för likt sims tycker jag, hålla på och ta hand om sina stjärnor, hade vart roligare om man kunde koncentrera sig mer på själva filmandet
  6. dismantle
    Det bästa med det här spelet är att det är ett avancerat storyboard. Man kan ''experimentera'' med kamera vinklar så att du har en bättre ide om hur din film kommer att se ut.
  7. Anonym
    spelet är nog riktat till de lite yngre, tyvär grabbar!
  8. Anonym
    jätte bra
  9. Anonym
    tyvärr så köpte jag spelet för dyra pengar, men dessvärre så påminner spelet utav en dålig interaktiv upplaga av se&hör än ett seriöst spel för film älskare! spelet gick i korthet ut på att leva upp till stjärnornas ego (stjärnor = skådespelarna och ressigörerna)! ingen inlevelse i riktig filmproduktion utan snarare en hyllning till den kommersiella (eller hur det stavas) kändisvärlden där man ska behaga "stjärnorna" till varje pris! "KÖP DET INTE", (Kopiera det inte heller, inte ens värt att ta upp plats på HD:n! MVH Blecket!
  10. Gotlandsstudent
    Det finns att testa på sidan www.i-am-bored.com. tycker inte att det var något spel för mig. Man kan inte göra så mycket i det.
Skriv kommentar