Kontakta Voodoo Film

E-post

Postadress

Backend Media
Späckhuggaregatan 3B
414 75 Göteborg

Sociala medier

Vanliga frågor

Voodoo Film tar tyvärr inte emot praktikanter. Vårt arbete består av frilansare från hela Sverige som arbetar vid behov och samordnas av en redaktör.
Tyvärr inte. Vi är enbart en nättidning. Däremot kan du fråga efter filmutrustning på vår systersajt filmprylar.se.
Nej. Vi har skapat forumet Kolla mitt manus! där du kan ladda upp ditt manus så att andra kan komma med feedback. Vi har inte tid att läsa igenom alla manus.
Nej. Vi kan inte sponsra din film med pengar eller utrustning. Däremot får du ett stort kontaktnät med andra filmare i Sverige genom filmforumet och kunskap om hur man gör film i filmskolan. Det är det vi är till för.
Ja. Vi är alltid i behov av kompetenta människor som kan bidra med sitt kunnande till webbplatsen. Skicka ditt cv till oss och berätta hur du kan bidra till webbplatsen.
Vi har vare sig någon filmskola eller utbildning. Webbplatsen fungerar som en lärobok om hur man gör film. Vi har bara valt att kalla det "filmskola".
Först måste du registrera dig på forumet (det är gratis) och aktivera din e-postadress. Därerfter kan du börja skriva inlägg. Kontakta oss om det inte fungerar.
Använd Glömt lösenordet så får du instruktioner för hur du återställer ditt lösenord.

Skicka e-post