Intensivkurs i filmskådespeleri

Det här evenemanget har redan varit.

31 aug

En intensivkurs i filmskådespeleri som blandar praktiska övningar med grupparbete och inspelning för dig som vill prova på och få en introduktion till filmskådspeleri, oavsett hur mycket erfarenhet du har sedan tidigare. Många av de som går kursen är också regissörer, manusförfattare och andra filmarbetare som vill få en inblick i hur det är att vara filmskådespelare.

Fokuset under kursen är inspelning framför kameran där du får arbeta med att förbereda dig, repa och spela in en scen. Du får göra mycket övningar med filmkameran så att du under kursen får en känsla för vad som krävs för att göra största möjliga intryck framför kameran. Du får också gå igenom olika situationer som man kan stöta på som skådespelare.

Det går även att ta den här kursen flera gånger om man vill ha mer erfarenhet och träning framför kameran. Övningarna specialanpassas då till dina behov och förutsättningar så att du kan ta nästa steg i din utveckling som filmskådespelare. Vid kursens slut får du råmaterialet från filmningarna.

Anmälan sker via Cinemantrix hemsid och kursen hålls i deras studio vid Hötorget i Stockholm.

Vad:Intensivkurs i filmskådespeleri
Tid:fredag 31 augusti—2 september 2018
Plats:
Olofsgatan 18 Stockholm
Hemsida:cinemantrix.com/kurser/helgkurs-filmskadespeleri
Arrangör:Cinemantrix Läs mer om arrangör
Spara i kalender

Tipsa om evenemang