Intensivkurs i filmskådespeleri

Det här evenemanget har redan varit.

17 jan

En intensiv helgkurs i filmskådespeleri för dig som vill prova på och lära dig grunderna i filmskådespeleri.
Filmskådespeleri skiljer sig på flera punkter från att spela teater. Det är ofta mer realistiskt, den omedelbara närvaron är viktigare, uttrycken är mindre och repetitionstiderna är kortare. Det är viktigt att vara naturlig. Därför kommer vi att fokusera på att du ska känna dig säker och naturlig framför kameran.

Kursen blandar praktiska övningar med grupparbete och inspelning.

Fokuset under kursen kommer att vara på inspelning framför kameran där du får arbeta med att förbereda dig, repa och spela in en scen. Du får göra mycket övningar med kameran så att du under kursen får en känsla för vad som krävs för att göra största möjliga intryck framför kameran. Du får också lära dig olika situationer som man kan stöta på som skådespelare.

Kursen vänder sig till dig som vill prova på och få en introduktion till filmskådespeleri oavsett om du är nybörjare, bara gjort statistroller eller mindre roller, eller har lång erfarenhet av teater. Många av de som går kursen är också regissörer, manusförfattare och andra filmarbetare som vill få en inblick i hur det är att vara filmskådespelare.

Vad:Intensivkurs i filmskådespeleri
Tid:kl 18.00 fredag 17 januari—19 januari 2020
Plats:
Olofsgatan 18 Stockholm
Hemsida:https://cinemantrix.com/kurser/helgkurs-filmska...
Arrangör:Cinemantrix Läs mer om arrangör
Spara i kalender

Tipsa om evenemang