Hur man skriver filmmanus

Det här evenemanget har redan varit.

I den här kursen får du lära dig grunderna i hur man skriver filmmanus och tv-serier samt strukturen bakom framgångsrika filmer.

Att skriva filmmanus är annorlunda än allt annat skrivande. Ett filmmanus är inte en färdig produkt. Det är det första och på många sätt viktigaste steget inför att göra en film. Man kan göra en dålig film på ett bra manus, men man kan inte göra en bra film på ett dåligt manus.

Det är svårt att skriva ett bra manus, men det finns beprövade metoder och verktyg som man kan använda för att man ska kunna angripa skrivandet professionellt utan att göra avkall på kreativiteten och nytänkandet.

I den här kursen lär du dig de metoder som används vid de amerikanska manusskolorna UCLA (University of California Los Angeles) och USC (University of Southern California) och som används av många av de främsta manusförfattarna runt om i världen.

Vad:Hur man skriver filmmanus
När:kl 18.00 fredag 22 oktober—24 oktober 2021
Plats:
Olofsgatan 18 Stockholm
Hemsida:https://cinemantrix.com/hur-man-skriver-filmmanus
Arrangör:Cinemantrix Läs mer om arrangör
Annons

SF Anytime - hyr och se film

SF Anytime har de nyaste filmerna först! Ingen medlemsavgift, ingen abonnemangskostnad, ingen bindningstid. Du betalar endast för det du tittar på.

Kolla på webben, din smart-TV, iOS, Andriod eller Chromecast.