Nyheterna i Adobe Premiere Pro CS6

Nyheterna i Adobe Premiere Pro CS6

Adobe Premiere Pro och After Effects CS6 är här. Vi tipsar om några av nyheterna i de nya versionerna av programmen för redigering och motion graphics.

Premiere Pro CS6 har fått många nya förändringar, och det mest uppenbara är det nya renare gränssnittet som gjorts om för att du ska kunna arbeta effektivare, men också justeringslager och bättre trimfunktioner samt bildstabilisering.

En av de största nyheterna är Creative Cloud, vilket innebär att du prenumererar på programmen i stället för att köpa dem. Med en månadsavgift på drygt 500 kronor får du tillgång till alla program i Adobe CS Master Collection. Du kan fortfarande även köpa programmen på vanligt vis.

I videon nedan presenterar Adobe nyheterna i Premiere Pro CS6:

Du kan även se en introduktionsvideo till After Effects CS6 där Adobe visar några av de nya funktionerna, bland annat 3D-tracking och den så kallade Global Performance Cache som snabbar upp renderingen betydligt. 

2 kommentarer

  1. Johan
    Detta är suveränt, nu kan man byta från FCP7 inprincip rakt av. Jag har dock inte FCP7 men hade velat ha det.. nu kan jag bara köpa CS paketet istället... Great!
  2. Tom Karlsson
    Äntligen en smart betaltjänst för dessa underbara program. Adobe kommer ta allt fler marknadsandelar.
Skriv kommentar