Nu öppnar bio.se – köp biljetter till Sveriges mindre biografer

Nu öppnar bio.se – köp biljetter till Sveriges mindre biografer

Nu öppnar samlingsplatsen för Sveriges oberoende biografer där du enkelt kan hitta och köpa biobiljetter till en biograf nära dig.

SF Bio, eller numera Filmstaden som de inom kort ska döpas om till, dominerar den svenska biomarknaden. Det är svårt att få en överblick över alla mindre biografer, men nu öppnar biosajtsen bio.se som ska ge en överblick över de filmer som visas på oberoende biografer nära dig.

Tanken med bio.se är att landets biobesökare ska få tillgång till ett betydligt större och mer varierat utbud än tidigare. Ambitionen är att fler ska upptäcka engagemanget och kvaliteten hos landets oberoende biografer.

Att öka mångfalden är något Sveriges oberoende biografer redan ägnar sig åt varje dag, men bio.se hjälper biograferna att göra det tillsammans.

Arbetet med sajten drivs sedan två år tillbaka av Biografcentralen med stöd av PostkodLotteriets Kulturstiftelse, Filminstitutet, Västra Götalandsregionen och Stockholms Stad. Alla intäkter från hemsidan går direkt till drift, utveckling och marknadsföring av sajten.

1 kommentar

Skriv kommentar