Datorhaveri drabbade webbplatsen under söndagen

Söndagen den 10 februari drabbades webbplatsen av ett datorhaveri. Under tiden som informationen återställs kan hemsidan se något rörig ut. Forumet påverkas inte.

Det var under söndagskvällen webbservern som Voodoo Film ligger på vägrade att svara. Vid en omstart vägrade datorn dessutom att starta och kraschen var ett faktum. Inom en timme var dock en ny server igång med hjälp av säkerhetskopior och avbrottet blev därför ganska kort.

Dock fanns inte all information med i den senaste säkerhetskopian. Just nu pågår därför återställningen av nyheter, bilder och filmrecensioner som inte fanns i säkerhetskopian. Därför kan hemsidan se lite rörig ut innan allt har kommit på plats igen.

Forumet påverkades över huvud taget inte av kraschen.

Mer information finns i forumet där vi också löpande rapporterar om hur arbetet går med att lägga tillbaks de gamla nyheterna som försvann under kraschen.

Och som vanligt så gäller det att ha ordentligt med säkerhetskopior på sitt viktiga material. Det gäller inte bara webbplatser utan också på det du filmar. Och ta säkerhetskopior ofta, helst dagligen.

Uppdaterat: Allt material återställdes under måndagskvällen den 11 februari. 

1 kommentar

Skriv kommentar