Smarta tips för Final Cut Pro X

Smarta tips för Final Cut Pro X

En snabb sammanfattning med nyheter från veckan som gått. SF Bio säljs, 4K kommer till Netflix och tips för att organisera Final Cut Pro X.

Riskkapitalbolaget Ratos köper SF Bio. I köpet kommer SF Bio slås ihop med det finländska Finnkino. SF Bio har 67 biografer runtom i Sverige med totalt 440 salonger.

Organisera dina klipp i Final Cut Pro X. Få ut mer av det senaste videoredigeringsprogrammet från Apple. Lär dig organisera dina ljudklipp och videoklipp med metadata och grupper så att du lättare kan hitta dem.

Netflix visar 4K inom två år. Om man vill se film på nätet så är det Netflix som är störst (i alla fall i USA). Om två år kommer de att kunna strömma video i upplösningen 4K enligt Netflixs produktchef.

Gör video av dina bilder med några klick. Har du en mängd bilder som du vill göra om till en YouTube-film? I stället för att öppna redigeringsprogrammet så kan du göra det direkt på YouTube. I den här guiden får du veta hur.

Vad tycker ni om den här sortens korta och snabba sammanfattningar? Skriv gärna en kommentar och berätta hur just du föredrar att läsa nyheter.

Skriv kommentar