Film i Väst i blåsväder

Tomas Eskilsson, vd för Film i Väst, har hamnat i blåsvädret. Han utsåg sin flickvän till långfilmsansvarig. Något som nu får kritik för jäv.

Enligt Dagens Nyheter gör det henne till en av de mäktigaste i svensk film.

- Bekymret är inte att de är ihop, utan att ett kärlekspar tillsammans hanterar en stor del av de offentliga medlen som vi har hand om. Det sänker förtroendet för företaget, säger en källa med god insyn i Film i Väst.

Läs också Tomas Eskilssons svar på anklagelserna.

1 kommentar

  1. Kalle
    Om det ar sa som jag laste i tidningen att de blev karlekspar efter nomineringen sa tycker jag inget fel har begatts. Dock sa borde nagon av dem avga med tanke pa eventuella problem som kan uppsta. Jag ar ju bara lite paranoid, det e klart att det kan uppsta problem mellan norrlaningar o skaningar, unga o gamla, fula o snygga, etc. det kan aven uppsta problem mellan fula och fula, men det kans bara som "sannolikheten" ar att det ar lite mer baddat for problem.

    De kan ju vara jatteproffsiga och inte j'a'va alls, men det racker ju med att en person klagar eller kanner nagot ar fel sa kommer deras integritet att paverkas, aven om de inte gjort natt.

    Jag ar kluven!
Skriv kommentar