Filmundersökning för filmare 15-19 år

Universitet i Oslo genomför just nu en intervjuundersökning om varför unga filmare gör film och vilka framtidsplaner de har.

Om du är mellan 15-19 år och gör film, skriv tre till fyra rader om dig själv och skicka till Øystein Gilje på e-postadressen oystein.gilje@ped.uio.no. Du får därefter ett elektroniskt frågeformulär skickat till dig. Frågorna handlar om de filmer du producerar, varför du gör film och vilka framtidsplaner du har som filmskapare.

Forskningsprojektet drivs av fyra forskare i Sverige, Danmark och Norge och stöds även av det norska medietilsynet (Rådet för anvendt medieforskning).

1 kommentar

  1. Adam Borén
    Hej,
    Jag heter Adam och bor i Ängelholm Skåne. jag är en kreativ kille som älskar att jobba med film, hela grejen att få ut en känsla och att få skapa en gripande story är obeskrivligt kul. När jag jobbar med en film brinner jag av intresse. Det är en obeskrivlig känsla jag får när jag är intresserad av något. Jag är även duktig på musik tack vare mitt fantastiska gehör, jag brukar vanligtvis använda det när jag väljer musik till filmen. Jag har hela mitt liv varit väldigt kreativ och haft en väldigt livlig fantasi. Nuförtiden gör jag mycket film med mina polare, vi håller på mycket med komik, och de flesta filmerna är väldigt roliga. men jag känner själv att jag skulle kunna prestera mycket bättre och jag inte bara gjorde komiska filmer.
Skriv kommentar