Ny Avid ska öka farten på onlineredigeringen
Avid DS version 10. En del av den i alla fall.

Ny Avid ska öka farten på onlineredigeringen

Avid DS 10 är en integrerad lösning som sägs öka kreativitet och produktionshastighet i alla delar av efterproduktionen. För 417 300 kronor.

Avid lanserar nu Avid DS version 10, en lösning som sparar tid och pengar genom att integrera professionell redigering, compositing, keying, bildretuschering och grafikfunktioner.

Avid DS 10 körs på en ny plattform som bland annat inkluderar funktioner för administration av arbetsflöden, färgkorrektion, GPU med bearbetning i realtid, utökade dual-link-funktioner, ny stereoskopisk 3D-behållare och integration med Avids delade lagringslösningar.

Avid DS 10 är framtagen för mediebolag eller företag som arbetar med efterproduktion i påkostade projekt som reklamfilm, musikvideor och filmtrailers. Avid DS 10 har multistream, 10-bit omkomprimerad HD, SD-finishing och mastering samt HD-RGB och 2K/4K filbaserad redigering med realtidsuppspelning upp till 2K.

Avid DS 10 kommer att finnas tillgänglig i september 2008 till ett rekommenderat pris på 417 300 kronor. Det inkluderar en hel arbetsstation med dator, bildskärm, lagring, mjukvara med mera.

Skriv kommentar