Världens sämsta film

Världens sämsta film

Den har kallats den bästa sämsta filmen någonsin, och en del tror också att filmen egentligen är gjord av en känd regissör som vill skoja med oss.

SVT visade för ett tag sedan ett avsnitt om hyss och pranks. Där tar de upp kulturen kring filmen The Room, en film som av många anses vara den sämsta filmen som någonsin gjorts.

Filmen "The Room" anses allmänt som en av de sämsta filmer som gjorts men har ändå - eller kanske just därför - fått en osannolik kultstatus. Fast alltihop kan också vara ett enda stort skämt.

Vilken film som egentligen är sämst är förstås en smaksak i slutändan. På Internet Movie Databases lista över de 100 sämsta filmerna är det just nu tyska Zeiten ändern Dich från 2010 som rankas som den sämsta filmen.

På Wikipedia finns en rätt användbar lista om man vill ta reda på de sämsta filmerna under ett visst decennium, från början av filmhistorien till nutid. Vi får bland annat lära oss att Battlefield Earth från 2000 och Catwoman från 2004 betraktas som några av de sämsta filmerna under 2000-talet.

Vad tycker du? Vilken är den sämsta filmen som någonsin gjorts, och varför?

SVT Kobra - Pranks
svtplay.se
Skriv kommentar