Sänkta priser och studentrabatt för Avid Media Composer
Avid Media Composer.

Sänkta priser och studentrabatt för Avid Media Composer

Avid kommer att integrera videoredigeringsverktyget Xpress Pro i produktlinjen Media Composer. Samtidigt får den ett lägre pris och studenten kan köpa programmet för blotta 2 700 kronor.

Xpress Pro som vi känner till den i dag kommer alltså att försvinna och integreras i storebrodern Media Composer. Priset på Media Composer sänks till 23 300 kronor.

Du som studerar på en relevant högskola betalar dock bara 2 700 kronor, så länge du har en giltig studentlegitimation. Vad en relevant högskola är förklaras inte närmare av Avid. Studentversionen kan köpas på studentbokhandlar eller hos lokala återförsäljare.

Den som köpt Media Composer till det gamla priset efter den 1 januari 2008, får pengar tillgodo för framtida Avid-köp, som står beskrivet här.

Du som redan har Avid Xpress Pro kan enkelt uppgradera till Media Composer för 4 500 kronor. Avid kommer att fortsätta sälja Xpress Pro fram tills den sista juni i år och erbjuder support på produkten fram tills den 17 mars 2013. Nya uppgraderingar eller supportavtal kommer däremot inte att säljas.

Skriv kommentar