Nu vill SF Bio att du tycker till om deras nya hemsida

Nu vill SF Bio att du tycker till om deras nya hemsida

Nya SF Bio får e-biljetter och ny design. Nu vill företaget veta vad du tycker om hemsidan.

SF Bios webbplats har cirka 700 000 unika besökare per vecka och en av Sveriges mest använda filmsidor. Nu vill de göra om sidan hemsida och lanserar därför en ny version på beta.sfbio.se. Om du vill lämna feedback på den nya hemsidan finns forumet www.sf.se/biolabbet.

– Biolabbet lanserade vi för ett år sedan med syftet att skapa en plats där vi samlar in och för en dialog kring idéer och förbättringsförslag från våra kunder. När vi gick ut och bad om feedback på vår beta-version av nya webbplatsen fick vi på kort tid in flera hundra förslag så engagemanget hos våra kunder saknas inte, säger Anna Rosang, affärschef för digitala medier på SF Bio.

Förutom ny design och nya funktioner blir det även möjligt att köpa e-biljetter på den nya hemsidan. Den nya hemsidan beräknas bli klar i slutet av april då den också blir den offentliga hemsidan.

2 kommentarer

 1. Marjatta
  Så dålig utbud av filmer i Täby! Hade planerat att gå på bio, men inte en endaste vettig film för en normal medelålders kvinna.
  Det var dåligt.
  Varför kom inte A nation united till Täby?
  Hälsningar,
  Marjatta
 2. Theo
  Jag skulle boka 7 platser till orientexpressen, Jag håller på nu faktiskt, eller försöker. så fort jag använder platsväljaren fryser hela sidan och trots att jag inte har betalat så kan jag inte boka dessa platser i en annan webbläsare t.ex. utan de ses som tagna.
  Så har jag nu gjort på både chrome i mobilen och på datorn och nu sitter jag här utan möjlighet att boka de platser jag vill ha.
Skriv kommentar