StagePool jobbcoachar arbetslösa filmare

StagePool jobbcoachar arbetslösa filmare

StagePool kan hjälpa till att coacha arbetssökande filmskapare och scenarbetare. Ta kontakt med din arbetsförmedling för hur du går tillväga.

StagePool vänder sig främst till dig som vill arbeta bakom kameran eller scenen, men även skådeseparle, statister, musikalartister, dansare, sångare och musiker.

Det enda du behöver göra är att vända dig till din arbetsförmedling och säga att du vill bli coachad av StagePool. Då får du den information du behöver och hur du ska gå tillväga för att boka en tid.

Coachningen äger rum i Stockholm, men har du en grupp på minst tio personer kan StagePool ordna så att det blir ett möte i din hemstad. StagePool kan ta emot och coacha 80 personer per kvartal.

StagePool Coaching
stagepool.se

3 kommentarer

  1. Thomas
    I artikeln skriver ni att dem vänder sig främst till dem som vill stå bakom kameran men på deras sida man länkas till står det att de riktar sig främst till skådespelare osv......
  2. Peter Dahlgren
    Enligt uppgifter från StagePool riktar de sig även till folk bakom kameran. Varför detta inte framgår på coaching-sajten kan jag inte svara på.
  3. Thomas
    Hej! Vill du bli coachad av StagePool i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Umeå så kontakta Andrea på nummer 0707-261169 eller mejla andrea.berglund@stagepool.se så berättar hon hur du går till väga.
Skriv kommentar