TopBattle: Tävla med din film i turneringar

TopBattle: Tävla med din film i turneringar

Nystartade TopBattle låter dig ladda upp din film för att vara med i turneringar där vinnaren koras av besökarna.

De videotävlingar som anordnas på TopBattle.com kommer att utformas på olika sätt. Dels kan du delta i turneringar och dels genom att utmana andra filmer i olika battles. Vinnaren utses sedan av besökarna som får rösta på vinnaren.

Att vara med på TopBattle är gratis, men tävlingarna och turneringarna sponsras av olika företag. Sajten drivs av Jonas Ternstrand vid TopBattle AB.

TopBattle
topbattle.com

5 kommentarer

 1. Johan
  Inget vidare med hemsidan, allt jag ser är personer som filmar sig själva och säger tre ord, man kan nästan ladda upp vad som helst, andras video också.
 2. Jonas Ternstrand
  Hej och välkomna till Topbattle.com!

  Kul att ni skriver om oss Peter och att du Johan har tagit dig tid att ge oss feedback.

  Vi är väldigt glada och stolta över att få presentera en helt ny sajt som kommer att
  medlemmar helt andra möjligheter att ha roligt med era videofilmer. Att vi har lanserat sajten betyder inte att utvecklingen stannar, tvärtom. Det är nu som det hela börjar! Tack vare vår nya plattform har vi nu mycket stora möjligenheter att tillfredsställa era behov och önskemål.

  Det är medlemmarnas åsikter som ligger till grund för sajtens innehåll. Av den anledningen har vi lagt upp en förslagslåda på sajten där ni alla kan gå in och lämna förslag till oss på TopBattle.com.

  Vi är väldigt glada för alla tips vi får in och alla tips blir noggrant utvärderade. Om det är många som tipsar om samma sak kommer förmodligen detta upp på sajten eftersom ett av TopBattle.com viktigaste mål är att tillgodose medlemmarnas behov.

  Är det första gången du är inne på sajten,
  ta god tid på dig, klicka dig runt och besök alla våra sidor så att du lär känna sajten och inte missar något.

  Några tips till dig som besöker oss

  Är du inte medlem, bli det. Det är helt gratis! Med ditt medlemskap får du tillgång till hela sajten. Utan att vara inloggad kan du bara ta del av en bråkdel av allt som TopBattle.com har att erbjuda.

  Med vänliga hälsningar

  Jonas Ternstrand

  Ps. Har ni några förslag på tävlingar som ni vill att vi lägger upp på topbattle.com? Skicka dem till mig i så fall är ni snälla ;)
 3. Leif Nyström
  Jag tycker att detta kan bli en mycket cool sajt för de som vill tävla och visa upp sig.

  Dessutom så funkar ju sidan som YouTube där man kan titta på filmer som här är uppdelade i kategorier och det dessutom finns en anledning att lägga upp sina filmer på sajten då man kan tävla med dem.

  En cool fräsch ide som jag hoppas kommer att utvecklas mer, kanske en sökfunktion och något annat coolt dragplåster. Kanske förstasidan ska visa filmer istället för dessa Battles?

  Lycka till med sajten, kul att det händer i Sverige!!
 4. Peter Dahlgren
  Notera att Leif Nyströms kommentar är skriven från samma IP-adress som Jonas Ternstrand.
 5. Leif Nyström
  Ja det var den, men jag är bara en bisittare i alla fall och detta är min åsikt!
Skriv kommentar