Två dagar film och kurser på Öland

Den 14 november få du bo och andas film under två dagar på Öland. Det regionala resurscentrumet Reaktor Sydost anordnar kurser och föreläsningar för filmskapare varvat med matlagning och möten med filmare.

Under en helg får du åka till södra Öland till Södra Bruket i Degerhamn tillsammans med ett gäng andra filmare och lära dig mer om hur man gör film.

Under helgen kommer etablerade filmskapare och förläser. Bland annat Andrea Östlund som är projektledare för Rookie-satsningen, producenterna till "Fjorton suger", Klara Levin som är nyutexaminerad dokumentärfilmare från Ölands folkhögskola, Pontus Perhamn som bygger 35 mm-adaptern Vault 35 samt Henrik Svilling som kommer visa hur man gör effekter med hjälp av Adobe After Effects.

Priset är 915 kronor och då ingår resa, mat och boende. Tänk på att det inte finns någon affär i närheten, så ta med varma kläder och andra nödvändigheter du kan tänkas behöva.

Inspirationshelgen äger rum i Södra Bruket i Degerhamn (södra Öland) den 14 till 15 november med start på lördag klockan 11.00. För mer information och anmälan ska du höra av dig till patrik@reaktorsydost.se. Du bör även säga till om du är vegetarian eller matallergiker.

reaktorsydost.se
reaktorsydost.se
Skriv kommentar