Vi söker dig som vill lära ut film!

Är du intresserad av att skriva om hur man gör film har du kommit rätt. Voodoo Film expanderar och kommer att satsa ännu mer på filmrelatet innehåll, men vi behöver din hjälp!

Vi kommer först och främst skriva nyheter inom följande kategorier:

  • Mjukvara
  • Hårdvara
  • Bransch


Mjukvara
Vilket är det senaste datorprogrammet och vad säger kritikerna om det, och inte minst Du? Rapportera om ny teknik, både vad gäller för amatörer och proffs.

Hårdvara
När det kommer till de hårda paketen gäller samma sak som för mjukvaran. Du rapporterar kort om allt från nya kameror till nya steadicam-riggar.

Bransch
Vilken är den nya kortfilmskonsulenten och varför har Svenska Filminstitutet spenderat två miljoner på sina chefer? Du bevakar nyhetsfronten.

Vi håller även ett öga på utländska artiklar inom samtliga områden.

I dina arbetsuppgifter ingår att skriva nyheter, lägga till länkar i vårt växande länkarkiv eller kanske informera om den nya boken om hur man bygger en egen dolly. Du kanske själv har någon specialkunskap, är sakkunnig när det gäller dvd-tekniken? Skriv om det!

Som hård- och mjukvaruredaktör ser du även till att vår kommande programsektion hålls aktuell med relevant data om de senaste redigeringsprogrammen på marknaden eller de bästa gratisprogrammen. Du väljer!

Voodoo Film skriver på ett sätt som ska nå en stor publik, men ändå inrikta sig på ett smalt område. Vi skriver för amatörer som håller i en kamera för första gången och vi skriver för de som vet vad dramaturgi kan åstadkomma för en berättelse.

Om du är intresserad ska du kontakta oss omedelbart med information om dig själv och dina skrivvanor så ser vi till att dina kunskaper sprids vidare.

Kontakta oss

Skriv kommentar