Visa din kortfilm för en ännu större publik

Vill du visa din kortfilm för svenska folket? Vill du att ett produktionsbolag uppmärksammar din film? Då ska du lägga upp den på Voodoo Film.

Om du är van vid att surfa på Voodoo Film vet du också att du kan lägga upp din film i forumet Kolla min film! så att andra filmare kan ge feedback på vad som är bra eller dåligt med din film. Men nu ska vi ta det ett steg längre.

Just nu inleder Voodoo Film ett samarbete som innebär att din kortfilm kommer att visas på Nyheter24.se som är en av de största nättidningarna i Sverige. Dessutom visas de i en ny kortfilmssektion på Voodoo Film. Genom framtida samarbeten finns det även möjlighet att större produktionsbolag och filmbolag uppmärksammar din film - så det finns en bra anledning till att du ska lägga upp din film redan nu.

Vi ska sortera ut de filmer vi på Voodoo Film tycker är extra bra och lyfta fram dem så att de syns ännu bättre. Vill du visa din film på Voodoo Film och Nyheter24.se? Då ska du registrera din film omedelbart (på länken hittar du också mer information om vilka kortfilmer vi letar efter). Det spelar ingen roll om filmen är gammal eller ny - vi är intresserade av bra kortfilmer.

Du kan också diskutera saken i forumet där vi också ber om tips på bra filmer vi kan visa.

Registrera din film
voodoofilm.org
Skriv kommentar