Mokumentär om hemsökt mentalsjukhus

Producerad: 2012 Voodoo Films betyg: ★★★★★ Visad: 1 386
Tack för din röst!
1
0

Svartbecka av Adam Östberg, Alexander Kvist, Dawan Delshad, Hans Montelius, Joanna Lindqvist, Malin Frieberg (Piteå, Tyresö)

Handling

Fyra tv-studenter från norra Sverige ger sig iväg för att göra en dokumentär om det nedlagda mentalsjukhuset Svartbecka.

I sann mokumentäranda, efter The Blair Witch Project och Paranormal Activity, följer vi fyra tv-studenter som ska göra en dokumentär om ett nedlagt mentalsjukhus. Premisserna är satta: några scener blixtrar till och det blir lite spännande emellanåt, men överlag är karaktärerna ganska platta och skådespelet blir också en aning melodramatisk för sitt eget bästa. Förutom det är den välgjord och inspirerande.

Längd: 15 min
Typ av film: Spelfilm —
Produktionsbolag: Producerad som skoluppgift, Luleå Tekniska Universitet, Piteå, TV-produktion i nya medier utbildningen.
Hemsida:
Filmens hemsida: http://www.youtube.com/watch?v=i876aZ7sVh4
Om filmarna:

Denna film är producerad av TV-studenterna; Adam Östberg, Alexander Kvist, Dawan Delshad, Hans Montelius, Joanna Lindqvist and Malin Frieberg, från Luleå Tekniska Universitet. All rights reserved.

Vi är sex st studenter som pluggar TV produktion. Denna film skapade vi under dramaturgikursen 2011-2012. Filmen är alltså inte skapad av ett produktionsbolag och vi studenter äger rättigheterna.

Skriv kommentar

 

Vi recenserar din kortfilm

Få professionell feedback och låt andra filmare se din film. Du deltar också i tävlingen årets bästa film.

Lägg till din kortfilm