1
0

13 min spelfilm

ZaMauzur - Passkontrollen

Två flickor jagade av Svartblod i mörk medeltid

Två flickor går i skogen när ett gäng ondsinta Svartblod börjar jaga dem.

  • Jonathan Stjernlöf
  • 2012
  • Eskilstuna
  • 435
Om filmskaparna

Jonathan Stjernlöf är mitt namn. Väldigt aktiv inom lajvscenen där jag sysslar med dels rolltolkning, läderhantverk (kostymer av typen som syns i filmen), författande och mycket, mycket annat!

En kortfilm skriven och producerad av Jonathan Stjernlöf för lajvgruppen ZaMauzur (www.Zamauzur.tk) med hjälp av Mikael Ohlson (www.OhlsonAnimation.tk ) och Projekt knut (www.Knut-projektet.se)

Filmen är producerad under en inspelad dag och sedan ytterligare 3 dagars redigering.

Voodoo Films recension

Imponerande kostymer är den största behållningen i detta medeltida/fantasy-inspirerade kortfilm som både på gott och ont tar sig själv på för stor allvar.

Gjord inom en lajvgrupp, ett så kallat "levande rollspel" där man ofta är ute i skogen, klädd i medeltidskläder och agerar och pratar "gammalt".

Vad handlar den om? Det vete katten. Och det är det stora problemet, den klena handlingen gör att man inte nämnvärt bryr sig om karaktärerna, vilket är tråkigt. Oavsett det tycker jag ändå den är sevärd.

Betyg: ★★

1 användarrecension

  1. Svensk
    Tack för tipset! Jag håller med dig om att filmen är sevärd. Visst är handlingen inte lika bra som man kanske har förväntat sig, men filmen är bra överlag.

    Tack!
Skriv recension