2 min trailer

Själanöd (2014) - Official Trailer

Otäckt svenskt psykedelisk drogdrama

Eric är i 20-års åldern och lider av svår ångest. Han spenderar dagarna med att försöka bli av med sina inre demoner genom att konsumera mängder av alkohol samt droger han kommer över.

Varför mår Eric som han mår och kommer hans beteende aldrig ta slut? Det är en fråga hans filmkompis Jeppe ställer sig dagligen, men får sällan något svar då Eric för det mesta håller sig för sig själv eller med sin knarkarkompis Jonas.

Eric har även en syster som han försöker stärka sin relation med då och då, men det är lättare sagt än gjort då hon är upptagen med att passa upp Johannes, sitt dj-geni till pojkvän.

  • Jonas Hansen, Robin Möller
  • 2014
  • unnaryd
  • 621
Om filmskaparna

Människor som vill ändra svensk film industri till hur de mer var under 60 - 70 talet, då det var kul och upphetsande att se en svensk rulle och inte bara drygt som nu, jag menar tjo tjena, 8 nya beckfilmer? Wtf, de räcker, ge oss en sexthriller med ufo inslag istället ;)

HELA FILMEN FINNS HÄR - https://vimeo.com/114445506

A SWEPLOTATION FILM
BY JONAS HANSEN & ROBIN MÖLLER

STARRING:
JONAS HANSEN
NICOLINA HAMLIN
ROBIN ANDERSSON
JOAKIM JOHANSSON
ROBIN MÖLLER

GILLA HANSENMÖLLER PÅ FACEBOOK

Voodoo Films recension

Kul och smutsig filmtrailer till independentproduktionen Själanöd där det verkar förekomma en del jobbiga saker såsom att folk spyr i tid och otid. Trailern är ju faktiskt lite skön med schysst musik och även dess tagline är rolig: "Swedish psychadelic drug drama".

Dock så orkar jag inte se själva långfilmen, den tror jag skulle inverka på mitt psyke... för er som vågar finns långfilmen på Vimeo.

Betyg: ★★

Skriv recension