2
0

11 min animation

Guilt

Skuldtyngd varelse i vackra akvarellmiljöer

En enslig varelse vandrar genom skogen utan destination. Plågad och styrd av ett mörkt förflutet. Men hoppet träder in i varelsens liv och allt tar en ny vändning.

 • Tobias Larson
 • 2012
 • Örebro
 • 1 121
Om filmskaparna

Tobias Larson, 21 år - Regi, Ljud, Animation
Isak Fearon, 22 år - Musik
Charly Katrin Mårtensson, 21 år - Röster

Voodoo Films recension

Efter en första titt funderade jag att jag inte riktigt förstod vad den här animationen handlade om. Detta visade sig mer vara en styrka än något negativt då jag var tvungen att se den ett par gånger till. Den växte då, blev mer komplex och intressant. En film som mer kretsar kring ett tema, om kampen mellan gott och ont.

Fantasieggande, helt utan ord och med ytterst vackra akvarellmiljöer levereras en stämningsfylld och ödesmättad upplevelse. Gillar den starkt!

Betyg: ★★★★

1 användarrecension

 1. Jimmy Bussenius
  Jättefin kontrast mellan de fina och de råa inslagen, filmen för en framåt och väcker nyfikenhet över vad som ska som komma skall.

  Möjligtvis är storyn lite väl symbolisk, det hade varit trevligt med lite djupare förklaringar, exempelvis varför mörkret hade trängt in i huvudkaraktären.

  Om jag fattat den rätt så skildrar den på ett bildligt sätt kampen mellan ljuset och mörkret inombords.

  På det hela taget jättebra! Hantverket är fenomenalt, om även animationerna var gjorda i akvarell hade jag hoppat jämfota!
Skriv recension