10 program för att förenkla din videohantering
Delicious Library är ett program för Mac som låter dig katalogisera dina filmer.

10 program för att förenkla din videohantering

Hårddiskar är billiga och vi sparar allt mer video på dem. Vi tipsar om 10 gratisprogram för både Mac och Windows som hjälper dig organisera och förenkla hanteringen av video på din dator.

Primitive File Size Chart låter dig hitta de 50 största filerna eller mapparna på din hårddisk. Detta ger dig en idé om vad som tar upp utrymme på din hårddisk och låter dig enkelt identifiera vad som kan tas bort för att frigöra utrymme för dina videofiler. Endast för Windows.

Primitive Disk Indexer låter dig skapa ett register över dina medier. Har du dvd, cd, usb-minnen eller hårddiskar med material som du behöver ha koll på, kan du låta Disk Indexer söka igenom medierna och spara hela filstrukturen till programmet. På det viset kan du snabbt söka igenom filstrukturen för alla diskar, utan att du har dem närvarande. Bekymra dig aldrig mer över bortglömda filer på en dvd-skiva du gjorde för två år sedan. Endast för Windows.

DoubleKiller letar upp dubbletter av dina filer och låter dig ta bort dem för att frigöra diskutrymme. Du kan söka igenom hela datorn och sätta upp filter för vad programmet ska leta och inte leta efter. Det är dessutom perfekt att använda om du har mycket musik på datorn.

5 program för katalogisering av filmer. Har du mängder av filmer på dvd eller blu-ray kan du behöva ett program som håller reda på vad du har, och kanske framför allt var någonstans. Lifehacker ger tips på fem program för både Mac och Windows som hjälper dig med organiseringen.

Dvd Hunter är ett Macprogram som liknar iTunes och hjälper dig katalogisera dina dvd-filmer.

Free Video Converter låter dig konvertera video och, till skillnad från de flesta gratis konverteringsprogram, göra enklare redigeringar på ett kick. Exportera sedan den färdiga videofilen i full hd-upplösning eller som en webb-tv. Endast för Windows.

Skriv kommentar